02.03.2011

Utnytting av folkefesten!


Har du fått med deg de store miljøsakene denne uken...?
Kanskje ikke. For mens det norske folk feirer seiere i VM, sørger staten for at det har vært et knusende nederlag for miljøet denne uken. Først bestemmer de at det blir monstermaster i Hardanger ( Les blogg-innlegget om det) og så skal de plutselig ikke rense CO2 utslippene fra Mongstad!

Jeg synes at det er helt urimelig at de utnytter folkefesten i Holmenkollen på denne måten. Ved å annonsere disse nyhetene for et vm-paralysert Norge, for å slippe de konsekvensene dette normalt ville medføre, er #"%&! (jeg har ikke ord!). Jeg kan ikke tro at de kan være så feige, hensynsløse og uten moral!

 "Vi utsettes dessverre for en massiv tofrontskrig hvor vi blir pepret med dårlige miljønyheter. Regjeringen håper nok at sakene vil drukne" leder i Naturvernforbundet, Lars Haltbrekken

"Regjeringen dumper sitt miljøsøppel mens hele nasjonen er i Holmenkollen. Det er et nedslående og lite sympatisk trekk ved denne regjeringen at man forsøker å få minst mulig debatt og blest rundt viktige miljøsake" leder for Natur og Ungdom, Ola Skaalvik Elvevold.


Jeg vil gå så langt som å si at politikerne handler
på en måte som truer det norske demokratiet.
OG det at de prøver å lure og manipulere med 
hjelp av storslåtte sportsbegivenheter er jævli sleipt!  


Hilsen Louis Wibe en skuffet leder av
Reach Out And Touch FACE
(Future. Animals. Climate. Earth.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar