24.03.2011

Earth Hour!


Nå er det ikke lenge igjen til en av årets viktigste kvelder.
EARTH HOUR!


Earth Hour
Hva er Earth Hour?

Earth Hour er en global grasrotbevegelse som oppmuntre enkeltpersoner, bedrifter og regjeringer over hele verden til å ta positive tiltak for miljøet, og feirer sin forpliktelse til planeten ved å slå av lysene i en utpekt time!




Dette bitte lille skal du gjøre lørdag 26. mars:
slukker lyset fra kl. 20.30 til 21.30!
Det burde ikke være så jævli vanskelig.








 Jeg kan forestille meg at enkelte synes slike begivenheter er teite/unødvendige. De mener kanskje at dette er helt meningsløs å slukke lyset i en timer, hva slags forskjell vil det gi?

Earth Hour handler om mer enn bare å slukke lyset i en time. Det handler om at du viser at du er villig til slå ett slag for miljøet, det viser hva slags standpunkt du har, det viser politikerne hva de burde satse på og det viser
hvor mange som er for late til å bry seg.

Det blir latterlig enkelt å se hvem som setter seg selv høyere en planeten,
det er tåpene som fremdeles har på lyset!

Earth Hour setter lys på at vi må endre det forholdet vi har til forbruk av strøm. De minner oss på at det ikke er uendelig eller kostnadsfritt. Det aller viktigste denne ene timen prøver å fortelle oss er at om vi vil fortsette å leve i denne verden; må vi først gå i oss selv, i vårt eget hjem. Det er der vi må gjøre forandringene. Endringene må skje hos oss.

Earth Hour


Hilsen Louis Wibe, leder av
Reach Out And Touch
Future, Animals, Climate, Earth,


Meld deg opp til Earth Hour her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar